Medicul Jaqueline Vaughn a facut un experiment: a vrut sa vada ce se intampla cu doua produse fast-food daca le lasa pe birou timp de 2 ani, descoperite.
Dupa doi ani, mancarea nu a facut mucegai si nici nu a inceput sa miroasa urat. Deasemenea, nu au aparut viermi sau insecte care sa vrea sa se hraneasca din aceste produse, spune asistenta Jessica Freed.
Medicul Jaqueline Vaughn inca pastreaza sandvisurile pe birou pentru a arata pacientilor sai cat este de nesanatoasa mancarea fast-food, din moment ce nici viermii nu vor sa o consume.
In ultimii ani au aparut multe relatari despre produsele McDonald’s care nu se strica timp de ani de zile.
Conducerea retelei de restaurant fast-food spune ca explicatia nu consta in conservantii care ar fi adaugati in mancare.
Reprezentantii McDonald’s spun ca aceste alimente nu se descompun din cauza lipsei de umezeala. Prin urmare, sandvisurile se usuca inainte de a permite bacteriilor sa se dezvolte pe ele.