Ceapa şi usturoiul, aceste două vegetale deosebite au proprietatea de a “absoarbe” viruşii şi bacteriile, în momentul în care intră în contact cu aerul.
În momentul în care ceapa şi usturoiul sunt “activate” (intră în contact cu aerul), ele încep să “absoarbă” din mediul înconjurător viruşii şi bacteriile Când se mănâncă direct, pe loc, ea intră direct în organism. Astfel, procesul de absorbţie al viruşilor şi bacteriilor se produce doar în interiorul organismului, preluând de acolo viruşi şi bacterii. În cazul în care ceapă şi usturoiul nu se consuma “pe loc”, în contact cu aerul ele încep “absorbirea” de viruşi şi bacterii din mediul înconjurător (până la momentul în care le mâncăm), pe care noi apoi le introducem în organismul nostru gata “împănate”.
Astfel, putem alege: – folosim ceapă sau usturoiul spre a atrage viruşii şi bacteriile din atmosferă, pe care apoi să le introducem în organism, sau – folosim ceapa şi usturoiul să absoarbă doar viruşii şi bacteriile din organism?
În 1919 când gripa a ucis 40 milioane de oameni, un doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta să combată gripă. Mulţi dintre fermieri şi familiile lor o contractaseră şi mulţi chiar muriseră. Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui, toţi membrii familiei erau sănătoşi. Când doctorul a întrebat fermierul ce făcea el diferit de ceilalţi, soţia lui a spus că a pus o ceapă curăţată într-un vas în fiecare cameră a casei . Doctorul nu a crezut şi a cerut una din cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui a descoperit virusul gripei în ceapă. În mod evident aceasta a absorbit virusul păstrând familia sănătoasă.
O persoană din Oregon a povestit următoarea experienţă despre ceapă:
“Eu nu ştiam despre povestea cu fermierul… dar ştiu că eu personal am făcut pneumonie şi am fost foarte bolnavă. Am citit un articol care spunea să tai o ceapă la ambele capete, să pui unul din capete într-o furculiţă şi să pui capătul înfipt în furculiţă într-un borcan gol… iar apoi să pui borcanul lângă patul pacientului peste noapte. Se spunea că ceapă se înnegreşte peste noapte din cauza germenilor… şi chiar aşa s-a întâmplat. Dimineaţa ceapă era un dezastru, dar eu déjà mă simţeam mai bine. Altceva ce am citit într-un articol a fost că atât ceapă, cât şi usturoiul, distribuite prin cameră, au salvat pe mulţi de la ciuma neagră. Ele au multe proprietăţi antibacteriale şi antiseptice.”
Cartofii raşi puşi la tălpi, în ciorapi, sau frecţia cu oţet de mere, scade temperatura în mod miraculos, în câteva minute, mai repede decât Agocalminul. Este cea mai bună soluţie mai ales în cazul puseelor de febră care depăşesc 39 grade, indiferent de cauze şi nu numai la copii.
Un cartof curăţat, ţinut în palmă, te scapă de răul de maşină sau avion.
Sursa: Televiziunea Medicala